Online кредити за посрещане на бала — не просто мода

Тегленето на online кредити за бала не е новост. Последните 2 — 3 години много родители избраха тази услуга, за да посрещнат нуждите на абитуриентите. Рокля, бижута, прическа, обувки, аксесоари — разходите около бала дори и в последния момент могат да се окажат неочаквано високи, или да възникнат непредвидени такива. Това често ощетява семейния бюджет, а не всички родители имат възможност да осигурят бързи средства за покриване на нуждите.

От друга страна бързите online кредити се наложиха като мода сред много средно статически семейства. Много родители споделят, че са избрали този подход, за да не влизат в излишни разходи за баловете и да теглят големи банкови кредити.

„Имам дъщеря на 18 години, която тази година е абитуриентка. Планирахме бюджет от около 1000 лв за бала, но се оказа, че сумата няма да бъде достатъчна. Вариантите ми бяха или кредитна карта, или бърз онлайн кредит. Избрах второто заради по-бързото обслужване и по-ниската лихва”, споделя 48-годишния. В. И. от Варна. Той е само един от многобройните български родители, решили се да изтеглят микрокредит, за да посрещнат нуждите на детето си.

Някои кредитни компании осигуряват преференциални условия за лоялни клиенти, като по-ниски лихви, или безлихвени кредити. Други пък осигуряват други предимства — отпускат краткосрочни кредити без проверка на доходите или кредит до заплата. Още едно спасение за родители, които имат абитуриенти, и на които спешно се налага да покрият неочаквани разходи.

Като цяло online бързи кредити са предпочитани от много семейства, при посрещането на разходите около абитуриентския бал на всяко момиче. Те са идеалния вариант за спешните разходи, а освен това процентът потребители, които избират да се ползват от тази услуга с всяка година нараства. Определено можем да кажем, че това е най-доброто решение за бързо кредитиране в неочаквани ситуации.